2024ko Karta
HASIERAKOAK
Ezkur-urdaiazpiko iberikoa eta kristalezko ogia tumacarekin / 25 €
Urdaiazpiko iberikozko kroketak / 16€
Micuita mahaspasa eta intxaurrezko tostekin eta haien konpotekin / 22 €
Sabel-entsalada piper erreekin eta tipula potxearekin / 17 €
Parmentier trufatua duten onddoak / 17 €
Olagarroa tomate eta baratxuri erregosiarekin / 23 €
Zigalita arroza ali-oliarekin / 17 €
Orburuak urdaiazpiko saltsan konfitatuta / 15 €
Zamburiñak plantxan, frijituta / 16 €
ARRAINAK
Legatza labean piper gorri erreen gainean / 19 €
Bakailao faroea Bizkaiko saltsan / 21€
Bilboko estiloan erretako lupia / 42€ (kg)
Erreboiloa plantxan baratxuri frijituarekin / 45€ (kg)
OKELAK
Azpizuna portora, perretxikoak salteatzea eta foie / 24€
Txerri iberikoaren masailezur gisatua / 19€
Txogitxu txuleta entsalada berdearekin eta patatekin / 45€/KG
Katxopoa patatekin / 32€ (2pax)
Arkume errea entsalada berdearekin eta patatekin / 58€ (2pax)
Txerrikume errea entsalada berdearekin eta patatekin / 58€ (2pax)
AZKENBURUKOAK
Torrada karamelizatua izozkiarekin / 7€
Txokolatezko coulant-a laranjazko izozkiarekin / 7€
Gazta-tarta fruitu gorri eta izozkiekin / 7€
Izozkien aukeraketa / 6€
Marrubi edo txokolatezko irabiaki naturala / 7€
Valentziako / 9€
Eskoziako / 9€