2024ko Karta

HASIERAKOAK

Ezkur-urdaiazpiko iberikoa eta kristalezko ogia tumacarekin / 25 €

Urdaiazpiko iberikozko kroketak / 16€

Micuita mahaspasa eta intxaurrezko tostekin eta haien konpotekin / 22 €

Sabel-entsalada piper erreekin eta tipula potxearekin / 17 €

Parmentier trufatua duten onddoak / 17 €

Olagarroa tomate eta baratxuri erregosiarekin / 23 €

Zigalita arroza ali-oliarekin / 17 €

Orburuak urdaiazpiko saltsan konfitatuta / 15 €

Zamburiñak plantxan, frijituta / 16 €

 

ARRAINAK

Legatza labean piper gorri erreen gainean / 19 €

Bakailao faroea Bizkaiko saltsan / 21€

Bilboko estiloan erretako lupia / 42€ (kg)

Erreboiloa plantxan baratxuri frijituarekin / 45€ (kg)

OKELAK

Azpizuna portora, perretxikoak salteatzea eta foie / 24€

Txerri iberikoaren masailezur gisatua / 19€

Txogitxu txuleta entsalada berdearekin eta patatekin / 45€/KG

Katxopoa patatekin / 32€ (2pax)

Arkume errea entsalada berdearekin eta patatekin / 58€ (2pax)

Txerrikume errea entsalada berdearekin eta patatekin / 58€ (2pax)

AZKENBURUKOAK

Torrada karamelizatua izozkiarekin / 7€

Txokolatezko coulant-a laranjazko izozkiarekin / 7€

Gazta-tarta fruitu gorri eta izozkiekin / 7€

Izozkien aukeraketa / 6€

Marrubi edo txokolatezko irabiaki naturala / 7€

Valentziako / 9€

Eskoziako / 9€